Sivasspor'da Tempolu Çalişma

SPOR Toto Süper Ligi'nin 8'inci haftasında deplasmanda Bursaspor'la karşılaşacak olan Sivasspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği tempolu bir antrenmanla sürdürdü. BATUHAN KARADENİZ...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:14
Sivasspor'da Tempolu Çalişma






SPOR Toto Süper Ligi'nin 8'inci haftasında deplasmanda Bursaspor'la karşılaşacak olan Sivasspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği tempolu bir antrenmanla sürdürdü.
BATUHAN KARADENİZ KATILMADI
Sivasspor, teknik direktörü Roberto Carlos'un izinli olması nedeniyle Bursaspor maçının hazırlıklarını yardımcı antrenör Walmir Da Cruz nezaretinde çalıştı. Top kapma ile başlayan antrenman, pas çalışması ile devam etti. Sakatlığı bulunan Batuhan Karadeniz antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan John Utaka ve Kadir Bekmezci ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
BAYRAK AÇTILAR
Kırmızı beyazlı futbolcular, antrenmandan önce Türk bayrağı açarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar.
"SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ"
Kırmızı beyazlı futbolculardtran Burhan Eşer, antrenmandan önce basın mensuplarına Bursaspor maçıyla ilgili açıklamada bulundu. Zor bir maça çıkacaklarını belirten Burhan Eşer, şunları söyledi:
"Kötü bir gidişatımız var, biz de farkındayız. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtıyoruz ama skor alamıyoruz. Puan tablosundaki yerimiz iyi değil. Bunun bilincindeyiz. Biz hep iyi takımız, diyoruz ama puan tablosundaki yerimiz kötü. Sahamıza gelen rakipler kapanıp 1 puana oynuyorlar. Bizde bunu aşmakta güçlük çekiyoruz. Ofansif oyuncular olarak biz de biraz formsuz bir dönem yaşıyoruz. Önce kendimizden başlayalım, herkes şapkasını bir önüne koysun. Zor bir maça gidiyoruz ama biz Sivasspor'uz. Bu zorluğun üstesinden de geleceğiz. Bir seri yakalamak istiyoruz artık. İyi oyun veya kötü oyun düşüncesinde değiliz artık. Sadece puan düşünüyoruz. Oraya gidip galip gelmek istiyoruz."

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.