Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 5. hafta panoroması

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Beşinci Hafta sonunda Fenerbahçe liderliğini korudu.

07 Kasım 2018 Çarşamba 12:04
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 5. hafta panoroması






   Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 5. hafta panoroması

   Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Beşinci Hafta sonunda Fenerbahçe liderliğini korudu.Oynanan 7 karşılaşma sonunda ev sahibi takımlar evlerinde galip geldiler.Fenerbahçe liderlik koltuğunda otururken Tofaş 2.ci,Türk Telekom 3.cü sırada yer aldı.%.ci hafta sonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin tek nağmağlup takımı sarı lacivertliler oldu.Fenerbahçe oynadığı 5 karşılaşmada 5 galibet alırken 409 sayı attı, 348 sayı yedi.Fenerbahçe'yi 1 mağlubiyetle Tofaş izliyor.Tofaş'da oynadığı 5 karşılaşmada 419 sayı aıp, 372 sayı yedi.

   Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi''nde oynadığı 4 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Banvit son sırada yer alıyor.İşte Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde  5.ci haftanın maç sonuçları ve istatistik tabloları;

Fenerbahçe                  86- Anadolu Efes             79
Tofaş                             82- Darüşşafaka Tekfen  78
İBB                                76- Afyon Belediyespor    74
Adatıp Sakarya BB       84- Bahçeşehir Koleji         71
Galatasaray                  81- Pınar Karşıyaka            71
Türk Telekom                83- Gaziantep Basketbol 67
Beşiktaş Sompo Japan 79-Arel Üni. B.Çekmece  69

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sayı krallığı sıralamasında ise Bahçeşehir Koleji oyuncusu Quino Colom 5 maçta ortalama 24.4 sayı ile liderlik koltuğunda oturuyor.Quino Colom'u oynadığı 4 maçta 21.2 sayı ortalaması ile İstanbul BBSK'den Terrel Holloway izliyor. 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'n de ribaunt sıralamasında ise 5 maçta 12.6 ortalama ile Pınar Karşıyaka'dan Assem Marel ilk sırada yer alırken onu 11.8 ortalama ile Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol takımında Devin Williams izledi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 5 hafta sonunda asist krallığı sıralamasında ilk sırayı ise 5 maçta 6.8 ortalama ile Tofaş'dan Diante Garnnett alırken ikinci sırayı Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol'dan 6.2 asist ortalaması ile Toney Douğlas aldı.

Son Güncelleme: 07.11.2018 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.