THY Avrupa Ligi'nde haftanın MVP'si Green

İspanya temsilcisi Valencia'nın ABD'li oyun kurucusu Erick Green, THY Avrupa Ligi'nde ikinci haftanın en değerli oyuncusu oldu.

21 Ekim 2017 Cumartesi 16:42
THY Avrupa Ligi'nde haftanın MVP'si Green






İSTANBUL (AA) - THY Avrupa Ligi'nde İspanya ekibi Valencia'nın ABD'li basketbolcusu Erick Green, ikinci haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, Valencia'nın iç sahada Anadolu Efes'i 78-71 mağlup ettiği maçta 33 verimlilik puanıyla oynayan skorer oyun kurucu, ikinci haftada en değerli oyuncu unvanının sahibi oldu.

Karşılaşmayı 24 sayı, 5 ribaunt, ikişer asist ve top çalmayla tamamlayan Green, iki sayılık atışlarda 7'de 5, üç sayılık atışlarda 5'te 3, serbest atışlarda ise 6'da 5 isabetle oynadı.

Litvanya'nın Zalgiris takımından Paulius Jankunas, 36 verimlilik puanı almasına rağmen deplasmanda Rusya temsilcisi Khimki'ye 85-77 yenilmelerinden dolayı en değerli oyuncu sıralamasında ikinci oldu. Litvanyalı basketbolcu, karşılaşmada 24 sayı, 8 ribaunt ve 3 asistlik performans sergiledi.

Khimki'den Thomas Robinson ise 28 verimlilik puanıyla haftanın en değerli üçüncü oyuncusu oldu. ABD'li basketbolcu, Zalgiris karşısında galip geldikleri maçı 19 sayı, 10 ribaunt ve 4 blokla tamamladı.

Muhabir: Emre Doğan

Son Güncelleme: 21.10.2017 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.