Tire 1922'de Eroğlu gitti, Buber geldi

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta son iki maçını kazanamayarak Play-Off potasından çıkan Tire 1922, Teknik Direktör İskender Eroğlu ile yollarını ayırdı. Kızılcabölük maçından sonra acil toplanan yönetim kurulu, kan değişikliğine gitme kararı...

03 Mart 2015 Salı 18:37
Tire 1922'de Eroğlu gitti, Buber geldi






SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta son iki maçını kazanamayarak Play-Off potasından çıkan Tire 1922, Teknik Direktör İskender Eroğlu ile yollarını ayırdı. Kızılcabölük maçından sonra acil toplanan yönetim kurulu, kan değişikliğine gitme kararı alarak Eroğlu'nun sözleşmesini fesh etti. Kurmaylar daha önce de takımı çalıştıran Adnan Buber'i teknik direktörlük görevine getirdi.
Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfun Çiçek, "Son 10 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabildik. Devre arasında takımı güçlendirmemize rağmen istediğimiz sonuçları alamadık ve değişiklik kararını verdik" dedi. Adnan Buber ise takımı yakından tanıdığını ifade ederek, "Başarılı olacağımıza inanıyorum. Hedefimiz Play-Off" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.