Trabzonspor deplasman galibiyeti peşinde

SPOR Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 10 deplasman maçında sadece bir galibiyet alabilen Trabzonspor, yarınki Mersin İdmanyurdu maçında galip gelerek şanssızlığını kırmak istiyor. Hüseyin Avni Aker Stadymu’nda oynadığı 12 maçın...

08 Mart 2015 Pazar 15:24
Trabzonspor deplasman galibiyeti peşinde






SPOR Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 10 deplasman maçında sadece bir galibiyet alabilen Trabzonspor, yarınki Mersin İdmanyurdu maçında galip gelerek şanssızlığını kırmak istiyor.
Hüseyin Avni Aker Stadymu’nda oynadığı 12 maçın sadece birinde sahadan mağlup ayrılarak ligin iç sahada en başarılı takımı olan Trabzonspor, buna karşılık deplasmanda sadece Galatasaray karşısında 3-0'lık skorla tek dış saha galibiyetini elde edebildi. Kötü geçen sezonu karlı kapatmak için Avrupa kupalarına mutlaka katılmayı amaçlayan bordo mavililer, 2 hafta üst üste çıkacakları deplasman maçlarından 6 puanla ayrılmayı hedefliyor. Mersin İdmanyurdu ile oynayacak olan Trabzonspor, önümüzdeki hafta da Gaziantepspor deplasmanında galibiyet arayacak.
6 EKSİKLE GİTTİLER
Trabzonspor, bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı son çalışmanın ardından saat 14.00'te Trabzon’dan özel uçakla Adana'ya hareket etti. Bordo mavililer buradan karayoluyla Mersin’e geçerek maç saatini beklemeye başlayacak. Teknik direktör Ersun Yanal’ın 20 futbolcuyu dahil ettiği Mersin kafilesinde cezalı Aytaç Kara, sakat Belkalem, Onur, Yatabare ve Yusuf ile takımdan ayrı çalışan Constant yer almadı.
MERSİN İDMANYURDU İLE 16'NCI RANDEVU
Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte 16'inci defa karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde ve kupada yapılan 15 maçta, Trabzonspor’un galibiyetlerde 8-2 üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo mavililer, 22 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 7 gol gördü.
KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI
Trabzonsporlu yöneticiler ve futbolcular, kulüpte görevli kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Genel Sayman Engin Hacısalihoğlu ile futbolcular Sefa Yılmaz, Uğur Demirok, Musa Nizam ve İbrahim Demir, kadın personele tek tek çiçek verip hatıra fotoğrafı çektirdi. Trabzonspor Kulübü de, internet sitesinden yayınladığı mesajla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.