Tudor'dan Malatyaspor yenilgisi sonrası tepki çeken sözler

Malatyaspor yenilgisinin ardından "Nasıl olsa yenilginin faturasın Tudor'a çıkaracaksınız, Tudor istifa bir de sistem sorunu var. Türkiye'de futbol anlayışı bu" sözlerine tepki yağıyor.

17 Aralık 2017 Pazar 19:13
Tudor'dan Malatyaspor yenilgisi sonrası tepki çeken sözler







Tudor'dan Malatyaspor yenilgisi sonrası tepki çeken sözler

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenildi ve liderlik koltuğunu Başakşehir'e bırakırken, maç sonrası Tudor'un açıklaması hem taraftarın hem de spor camiasının sert tepkisine neden oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 2-1 mağlup oldukları Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada "Türkiye'de 2 tane popüler şey var; biri Tudor istifa biri de sistem. Sizin bakış açınız bu" dedi


Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilerek liderliği Başakşehir'e kaptıran Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, "Rakip 2 gol attı, biz 1 gol attık ve onlar kazandı. İki tane büyük hata yaptık ve sonrasında gelen 2 gol... Onlar 2 tane attı, biz de 1 gol attık. Otomatikman mağlubiyet geldi. Hayatımın her yerinde zaten baskı var. Türkiye'de iki popüler şey var; birincisi 'Tudor istifa', ikincisi sistem konusu. Yenilgi şimdi buna dayandırılacaktır. Böyle herkes mutlu oluyor. Türkiye’de futbola bakış açısı bu. Bu sistemle oynadığınızda kaybediyorsunuz. Sizin bakış açınız bu" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.12.2017 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.