Türkiye Sujeti Şampiyonasi Sürüyor

TÜRKİYE Sujeti Şampiyonası'nın 4'üncü ayak yarışları Antalya'nın Kemer İlçesi'nde sürüyor. Türkiye Motosiklet Federasyonu 2014 yarış takviminde yer alan Türkiye Sujeti Şampiyonası'nın 4'üncü ayak yarışları, ikinci günde...

09 Kasım 2014 Pazar 17:11
Türkiye Sujeti Şampiyonasi Sürüyor






TÜRKİYE Sujeti Şampiyonası'nın 4'üncü ayak yarışları Antalya'nın Kemer İlçesi'nde sürüyor.
Türkiye Motosiklet Federasyonu 2014 yarış takviminde yer alan Türkiye Sujeti Şampiyonası'nın 4'üncü ayak yarışları, ikinci günde olumsuz hava koşulları nedeniyle gecikmeli başladı. Dün Kemer Halk Plajı'nda, Yamaha Stock Drag ve Open Class Drag yarışları yapılırken, yarışma bugün ise hava koşulları nedeniyle Ayışığı Parkı'nda devam etti. 20 sporcu, Slalom ve Freestyle dallarında rakiplerini geçmeye çalıştı.
Sporcuların mücadelesini yerli ve yabancı tatilciler de ilgiyle izledi. Türkiye Sujeti Şampiyonası akşam, ödül töreniyle sona erecek.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.