Uefa, Galatasaray Kararı İçin 13 Kasım'da Toplanacak

  İSTANBUL- UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda önceki gün oynanan Borussia Dortmund-Galatasaray maçındaki olaylarla ilgili soruşturma başlattıklarını açıklayan UEFA Disiplin Kurulu, konuyla ilgili toplantıyı 13 Kasım'da yapacak. UEFA'dan...

06 Kasım 2014 Perşembe 12:45
Uefa, Galatasaray Kararı İçin 13 Kasım'da Toplanacak






 

İSTANBUL-

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda önceki gün oynanan Borussia Dortmund-Galatasaray maçındaki olaylarla ilgili soruşturma başlattıklarını açıklayan UEFA Disiplin Kurulu, konuyla ilgili toplantıyı 13 Kasım'da yapacak.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Borussia Dortmund'un Galatasaray ile karşılaştığı maçta yaşanan olaylar nedeniyle iki kulüp hakkında soruşturma başlatıldı. UEFA Disiplin Kurulu, sahaya yabancı madde atılması, tribünde karışıklık yaşanması, yetersiz güvenlik ile suçlanan Borussia Dortmund ile tribünde karışıklık yaşanması, taraftarların sahaya girmesi, meşale yakılması ve atılması suçlarından incelemeye alınan Galatasaray'a ceza verilip verilmeyeceğini kararlaştırmak için 13 Kasım'da toplanacak.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.