Uşak Sportif İçin Tarihi Gün

UŞAK Sportif, tarihinin ilk Avrupa sınavına yarın çıkacak. Geçen sezon yükseldiği Türkiye Basketbol Ligi'nde play off oynama başarısını gösteren Uşak Sportif, Eurochallenge Cup H Grubu'nda Tsmoki Minsk'i ağırlayacak. Uşak Üniversitesi...

04 Kasım 2014 Salı 13:25
Uşak Sportif İçin Tarihi Gün






UŞAK Sportif, tarihinin ilk Avrupa sınavına yarın çıkacak.
Geçen sezon yükseldiği Türkiye Basketbol Ligi'nde play off oynama başarısını gösteren Uşak Sportif, Eurochallenge Cup H Grubu'nda Tsmoki Minsk'i ağırlayacak. Uşak Üniversitesi Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Bilet fiyatları 15 TL olarak belirlendi. Mücadele Uşak ilinin takım sporlarındaki ilk Avrupa sınavı olma özelliği de taşıyor.
Belarus temsilcisi Tsmoki Minsk, 6 sezondur bu kupada mücadele ediyor. Aralıksız olarak 12 yıl görev yaptığı Uşak'ı önce lige, ardından Avrupa'ya taşıyan, geçen hafta antrenörlük görevini Mehmet Kabaran'dan yeniden devralan Ozan Bulkaz, "Uşaklılara Eurochallenge'taki ilk maçta galibiyet hediye edeceğiz. Salonun tıklım tıklım dolmasını bekliyoruz. Her kulvarda olduğu gibi Avrupa'da da iddialıyız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.