Volkan: Fenerbahe'nin tüm taraftarından özür dilerim

Beşiktaş karşısında aldığı 3-2'lik mağlubiyetin ardından taraftara seslenen kaleci Volkan Demirel 'Özür' diledi.

27 Eylül 2015 Pazar 23:18
Volkan: Fenerbahe'nin tüm taraftarından özür dilerim






Volkan: Fenerbahe'nin tüm taraftarından özür dilerim

Beşiktaş karşısında aldığı 3-2'lik mağlubiyetin ardından taraftara seslenen kaleci Volkan Demirel 'Özür' diledi.

FENERBAHÇE'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş karşısında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını belirtirken, aldıkları mağlubiyet nedeniyle taraftarından özür diledi.
Volkan Demirel, Fenerbahçe Son dakika, Son dakika Beşiktaş, Fenerbahçe Beşiktaş derbisi
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Beşiktaş'ın Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ettiği maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Maça iyi başladık ama takım olarak yaptığımız hatalar, duran toplardan 2 tane gol yememize sebep oldu. Daha çok konsantre olmamız lazım. Bunlar, seviyesi yüksek maçlar. Beşiktaş'ın da yan toplarda iyi olduğunu biliyorduk. Çalıştık ama şanssız goller oluyor. 3 kere geldiler, gol oldu. Biz ise çok pozisyon bulduk. Bunlar bahane değil. Bence sezonun en iyi futbolunu oynadık. Bunlar futbolda var, tüm taraftarımızdan özür diliyoruz. Önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz" diye konuştu.

Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in Maç Yorumu

Tecrübeli kaleci, karşılaşmanın hakemini ise şöyle değerlendirdi:


"Hakem faktörü de var. Kontrolü kaybettiğini düşünüyorum. Ersan'ın atılması lazımdı. Artık futbolda haklar çok yenmeye başladı. Sadece bizim için konuşmuyorum, diğer takımlar için de konuşuyorum. Biraz daha dikkat edilmesi lazım. Emek veriyoruz. En azından berabere kalınıp dönülebilirdi, ama olsun, futbol bu. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Her maça kazanmak için çıktıklarını da vurgulayan Volkan Demirel, "Fenerbahçe forması giyen her futbolcu her maça kazanmak için çıkar. Takıma kimin geldiği, kimin gittiği önemli değildir. Her maça kazanmak için çıkmakla mecburuz. Ama futbol bu, 3 sonuçlu. Kazanmak da var, beraberlik de, yenilmek de. Bugün mağlup olduk ama önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz" ifadesini kullandı.


Son Güncelleme: 27.09.2015 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.