Volkan'dan saat sözü: Gol atana saat alacak

Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de kaleci Volkan, rakip takıma gol atan her arkadaşına kol saati alacağı sözünü verdi.

03 Nisan 2015 Cuma 12:39
Volkan'dan saat sözü: Gol atana saat alacak






Volkan'dan saat sözü: Gol atana saat alacak

Çaykur Rizespor maçı öncesi antremanlarda arkadaşlarıyla sohbet eden kaleci Volkan coştu. Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, takım arkadaşlarını motive etmek için Çaykur Rizespor'a gol atana saat alacağını söyledi.

Üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından derbi maçta Beşiktaş 'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe 'de keyifler yerinde... Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor yarın ile oynanacak maçın hazırlıklarının sürdüren sarı-lacivertlilerin dün akşamki antrenmanında ilginç bir diyalog yaşandı.

"GOL ATANA SAAT ALACAĞIM"

Teknik direktör İsmail Kartal'ın yaptığı toplantının ardından takım kaptanlarından Volkan Demirel söz aldı. Bu sezon bir türlü çözüm bulunamayan gol sorununa dikkati çeken tecrübeli file bekçisi, bu problemi gidermek için ilginç bir öneride bulundu. Takım arkadaşlarını motive etmek isteyen Volkan, "Rizespor maçı çok önemli. Sahada her şeyimizi verelim. Bu maçta gol atana saat alacağım" dedi.

Bunun üzerine araya giren Senegalli forvet Moussa Sow'un, "O zaman saati ben kazanacağım" sözleri kahkahalara neden oldu.
Son Güncelleme: 03.04.2015 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rustam Habibov 2015-05-03 19:06:51

volkan gol yimezse Ben ona saat alcam