Yeni Malatyaspor 1- Alanyaspor 1

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  29. hafta karşılaşmasında Yeni Malatyaspor evinde Alanyaspor'u 1-1 berabere kaldı.

14 Nisan 2018 Cumartesi 18:51
Yeni Malatyaspor 1- Alanyaspor 1






Yeni Malatyaspor 1- Alanyaspor 1

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  29. hafta karşılaşmasında Yeni Malatyaspor evinde Alanyaspor'u 1-1 berabere kaldı. Maçın golleri Adem Büyük ve Welinton'dan geldi. Her iki takım da maça gol yememek adına kontrollü başladı. Takımlar topu rakibinden kapmak adına büyük mücadele gösterdi. Karşılıklı faullerle geçen ilk yarıda isabetli şut atılmadı.

   Oyun ikinci yarıda biraz daha tempo kazanırken, Yeni Malatyaspor maçın sonları yaklaşırken golü buldu. 78. dakikada sahneye çıkan Adem Büyük, Yeni Malatyaspor öne geçiren golü kaydetti. Golün ardından tempo yapan Alanyaspor 90+4. dakikada Welinton ile beraberliği yakaladı. Avrupa kupalarına gitme ihtimali bulunan Yeni Malatyaspor, küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Alanyaspor galibiyet elde edemedi.

   Bu skorla Yeni Malatyaspor puanını 38'e çıkardı ve 10. sırada yer aldı. Alanyaspor ise 32 puanda, 14. sırada yer alıyor.

Mackolik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.