Zonguldak Kömürspor'da Türkiye Kupası Üzüntüsü

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda, PTT 1'inci Lig takımlarından Manisaspor'a 2-1 mağlup olan Zonguldak Kömürspor'da gruplara kalamamanın üzüntüsü yaşanıyor. Türkiye 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta lider olan Zonguldak Kömürspor'un Başkanı...

06 Kasım 2014 Perşembe 14:27
Zonguldak Kömürspor'da Türkiye Kupası Üzüntüsü






ZİRAAT Türkiye Kupası'nda, PTT 1'inci Lig takımlarından Manisaspor'a 2-1 mağlup olan Zonguldak Kömürspor'da gruplara kalamamanın üzüntüsü yaşanıyor.
Türkiye 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta lider olan Zonguldak Kömürspor'un Başkanı Süleyman Caner, Manisaspor karşısında 90 dakika üstün olan tarafın kendileri olduğunu söyledi. Futbolcuların oynadığı futboldan memnun olduğunu belirten Caner, şöyle konuştu:
"Skor 2-1'ken verilmeyen bir penaltımız var. Eğer o penaltı verilseydi maçın skoru çok daha farklı olurdu. Gruplara kalan taraf biz olurduk. Ama olmadı. Başta teknik heyetimi ve futbolcuları gösterdikleri performanslarından dolayı kutluyorum. Bu iyi futbolun karşılığını alamadık. O yüzden çok üzgünüz. Maç için kentten Manisa'ya giden, çevre illerden gelerek 90 dakika boyunca desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." Başkan
Caner, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları İstanbulspor maçını kazanarak liderliği sürdürmek istediklerini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.