30 KURSİYER SERTİFİKASINI ALDI

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde girişimciler için verilen KOSGEB Kursu’nu bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

24 Eylül 2013 Salı 00:00
30 KURSİYER SERTİFİKASINI ALDI






Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde girişimciler için verilen KOSGEB Kursu’nu bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.
MED Kültür ve Sanat Merkezi’nde 30 girişimciye kurs alma olanağı sağlandı. Kursu bitiren kursiyerlere sertifikaları Belediye Başkanvekili Mehmet Burun tarafından verdi.
Viranşehir Belediyesi Girişimcilik ve Destek Programı adı altında KOSGEB’le görüşerek Viranşehirli genç girişimcilerin bu imkandan faydalanmasını sağladı.
KOSGEB ile yapılan protokol ile MED Kültür ve Sanat Merkezi’nde 30 kursiyere kurs verildi. Belediye tarafından ücretsiz olarak yapılan bu kurslardan faydalanan genç girişimciler kursların sonunda KOSGEB’den uygulamalı girişimcilik sertifikası aldı.
Alınan sertifikalarla KOSGEB’e başvuracak girişimciler, maddi olarak desteklenecek. Kurs Eğitmeni Mustafa Bozcan, kursiyerlerin gayet başarılı bir kurs dönemi geçirdiklerini belirtti.
Belediye MED Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Suar Uzun ise yaptığı açıklamada, “Bu kurs Viranşehir’de yoktu ve halkımızın kurs için Urfa ya gidiş geliş yapmaları gerekiyordu. Bizler girişimcilerimizin talepleri doğrultusunda hareket ederek, kursu buraya getirttik. Bu kursa başvurmak isteyen yurttaşlarımızı ücretsiz olarak bu imkandan faydalanmasını sağladık. 30 kursiyerimiz buradan bu kursu tamamladı. Kendilerini tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.
Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun da şunları söyledi:
“Hepiniz bir kurs dönemi geçirdiniz. Başarı ile sertifikalarınızı aldınız. Dilerim ki Viranşehir için hayırlı projelere imza atarsınız. Hepinize başarılar diliyorum.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.