74 BİN TL HARCANDI, TOP SEKMEDİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Vali Hüseyin Aksoy Çocuk Yuvası’nın arka bölümüne yuvada kalan çocuklar için İl Özel İdare kaynakları ile yaptırılan basketbol ve halı sahada top sekmeden yuva çocukları eve taşındı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
74 BİN TL HARCANDI, TOP SEKMEDİ






Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Vali Hüseyin Aksoy Çocuk Yuvası’nın arka bölümüne yuvada kalan çocuklar için İl Özel İdare kaynakları ile yaptırılan basketbol ve halı sahada top sekmeden yuva çocukları eve taşındı. 74 bin TL’ye malolduğu açıklanan tesislerin Dumlupınar İlkokulu’na devredileceği açıklandı.
Dönemin Muğla valisi Fatih Şahin tarafından Vali Hüseyin Aksoy Çocuk Yuvasında kalan çocukların spor yapmalarına imkan tanımak amacıyla İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve KDV dahil 74 bin TL’ye malolan halı saha ve basketbol sahası, yuva çocuklarının evlere taşınmasının ardından atıl vaziyette kaldı. Top sekmeden atıl vaziyette kalan halı saha ve basketbol sahasının protokolle Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredileceği ve Dumlupınar İlkokulunda okuyan öğrencilere hizmet vereceği öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.