AÇIKDİL’DEN YUNTDAĞI’NA BAYRAM ZİYARETİ

Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Yuntdağı köylerine bayram ziyaretinde bulundu.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
AÇIKDİL’DEN YUNTDAĞI’NA BAYRAM ZİYARETİ






Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Yuntdağı köylerine bayram ziyaretinde bulundu.
Yuntdağı köylerine gerçekleştirdiği ziyarette, köy halkının bayramını kutlayan Açıkdil, köylülerle sohbet etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden köy sakinleri, köylerine yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine duacı olduklarını söyledi. Çocuklar tarafından ilgiyle karşılanan Açıkdil, onları da unutmayarak çocuklara bayram hediyesi dağıttı.
MİNİK MÜBERRA İLE BULUŞTU
Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, daha önce Maldan Köyü ziyaretinde tanıştığı ve Manisa Belediyesi’nden köylerine taş parke talep eden Müberra Yılmaz ile yine bir araya geldi. Açıkdil’in elini öpüp bayramını kutlayan Yılmaz, Manisa Belediyesi’nden köyleri için talep ettiği, taş parkenin hemen yerine getirildiği için mutluluğu ifade ederek, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Açıkdil de kendisine teşekkür ederek bayram hediyesi takdim etti. Köy kahvesinde köy sakinleriyle bir araya gelen Açıkdil, burada gençlerin bayramlarda yaptıkları kültürel oyunları izledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.