Ağrı'da Emniyet Müdürlüğü'ne ağır silahlarla saldırı

Teröristlerin hedefi bu kez Ağrı Taşlıçay Emniyet Müdürlüğü binası oldu. Uzun namlulu silah ve roketlerin kullanıldığı saldırıda polisin anında karşılık vermesi üzerine teröristler kaçtı..

09 Eylül 2015 Çarşamba 08:01
Ağrı'da Emniyet Müdürlüğü'ne ağır silahlarla saldırı






Ağrı'da Emniyet Müdürlüğü'ne ağır silahlarla saldırı

Ağrı haberleri, Son dakika Ağrı, Ağrı polise saldırı, PKK'lı bir grup terörist Ağrı’ya bağlı Taşlıçay İlçesinde Emniyet Müdürlüğü’nü hedef aldı. Emniyet müdürlüğü roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen teröristlerle emniyet güçleri arasında çatışma çıktı.

ANINDA KAÇTILAR

Edinilen bilgiye göre Taşlıçay İlçesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne akşam saatlerinde terör örgütü PKK tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarının saldırıya anında karşılık vermesi sonucu teröristlerin kaçtığı ve saldırı sonucu herhangi bir can kaybı ile yaralının olmadığı öğrenildi.





Son Güncelleme: 09.09.2015 08:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.