AK PARTİ, OĞUZELİ’NDEKİ İLK ADAY ADAYINI AÇIKLADI

AK Parti Oğuzeli İlçe Teşkilatı, Oğuzeli Belediye Başkanlığı aday adayını açıkladı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
AK PARTİ, OĞUZELİ’NDEKİ İLK ADAY ADAYINI AÇIKLADI






AK Parti Oğuzeli İlçe Teşkilatı, Oğuzeli Belediye Başkanlığı aday adayını açıkladı.
AK Parti Oğuzeli İlçe Merkezi’nde yapılan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi Oğuzeli Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Avukat Süleyman Akgün partililere tanıtıldı.
AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanı Mehmet Taşdemir tarafından AK Parti İlçe Teşkilatı Üyelerine tanıtılan Süleyman Akgün, Oğuzeli ilçesine hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi.
İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi konuşan Avukat Akgün, “Bu güne kadar Oğuzeli ilçesinde; kahvelerde, sokaklarda, bizi seven, düşünen insanları Süleyman Akgün Belediye Başkanlığı’na aday adayı olacak mı, aday olacakmış gibi konuşmaların ya da söylemlerin sona erdirmek adına buradayım. Huzurunuzda sizin izniniz, seçkin halkımın desteği ve onayı ile AK Parti Oğuzeli İlçe Belediye Başkanlığı aday adaylığına adayım” dedi.
Akgün, aday adaylığının gerekçesini şöyle açıkladı:
“Kendimce gördüğüm lüzum, memleketime olan hizmet isteği, yıllarca ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, kahvelerinde çay içtiğim, sokaklarında dolaştığım, bu memlekete hizmet etmek, bu memlekete olan borcumu bu şekilde ödemek üzere Oğuzeli Belediye Başkanlığı’na talibim.
Amacının Oğuzeli ilçesini daha ileri noktalara taşımak olduğunu ifade eden Avukat Süleyman Akgün, şunları söyledi:
“Serbest avukatlık mesleğinde bulunduğum nokta, benim için meslek hayatımın gelebileceği zirve noktasıdır. Bulunduğum nokta küçümsenecek bir yer değil. Belki kendi hayatımdan, kazancımdan, rahatımdan fedakarlık etmek sureti ile bu memleketten aldıklarımı, bu memleketin beni getirdiği noktada elde ettiğim birikimleri, yine bu memleket için, sizinle el birliği ile bu memleketin hizmetine sunmak, Oğuzeli’nin bana göre hak ettiği noktaya taşımak adına Oğuzeli Belediye Başkanlığı’na talip oldum. Bu konuda herkesin gayretlerini ve desteklerini bekliyorum.”
AVUKAT SÜLEYMAN AKGÜN KİMDİR?
Süleyman Akgün, 1970 yılında Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Oğuzeli ilçesinde tamamlayan Süleyman Akgün, 1989 yılında başlayan yüksek öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Süleyman Akgün, 1996 yılından bu yana avukatlık mesleğini icra etti. Evli ve 5 çocuk babası Süleyman Akgün, 30 Mart 2014 yerel seçimleri için AK Parti Oğuzeli İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.