AK PARTİ’DE BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK ADAY ADAYLIĞINI ABDULLAH UZUN AÇIKLADI

AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda Abdullah Uzun, yerel seçimler öncesi Bolu Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
AK PARTİ’DE BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK ADAY ADAYLIĞINI ABDULLAH UZUN AÇIKLADI






AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda Abdullah Uzun, yerel seçimler öncesi Bolu Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.
Yerel seçimler öncesi siyasi arenanın bir hayli kızıştığı AK Parti’de ilk aday adayı belli oldu. AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda ilk aday adaylığını geçtiğimiz yıl Numan Kurtulmuş ile birlikte Saadet Partisi’nden AK Parti’ye geçen Abdullah Uzun açıkladı. İl başkanlığı önünde düzenlenen törene AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, İl Başkanı Ömer Sayın, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, bazı ilçe başkanları ve partililer katıldı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı törende alanı dolduran partililere konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Uzun, yepyeni bir Bolu için ‘biz de varız’ dedi. Bugün itibariyle aday adayı olduğunu açıklayan Uzun, “Aslında bugün yaşanan bu buluşma, aynı havayı soluyan, aynı yolda yürüyen, aynı sudan içen, aynı davaya inanan ve ‘Bolu için biz varız’ diyenlerin buluşmasıdır. Bu şehirde yaşayan 140 bin kişinin, her birinin bu şehirde mutlaka bir hikayesi vardır. Ve bu şehirde hikayesi olan herkesin de yine bu şehir için hayal kurma hakkı vardır.
Söz söyleme hakkı vardır. Ve en önemlisi bir şeyler yapabilme hakkı vardır. İşte bu buluşma bu felsefeyi paylaşan, ‘Biz Olabiliyorsak Biz Varız’ diyenlerin buluşmasıdır. Biz varız ve buradayız. Bugün ve bu an itibariyle sizin ve değerli büyüklerimin huzurlarında
AK Parti Bolu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı, memleketimiz ve halkımız için hayırlar getirmesi dileğiyle açıklıyorum” şeklinde konuştu.
Abdullah Uzun, aday adaylığını açıklamasının ardından sahneden inerek alanı dolduran partililerle kucaklaştı. Tek tek tebrikleri kabul eden Uzun, hizmet yarışına vakit kaybetmeden devam edeceklerini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.