AKPINAR: "AKP’YE DERSİNİ VERECEĞİZ"

CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar, önümüzde yapılacak siyasi seçimler ile ilgili konuştu.

22 Ekim 2013 Salı 00:00
AKPINAR:






CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar, önümüzde yapılacak siyasi seçimler ile ilgili konuştu. Bu seçimlerin çok önemli olduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı, 11 yıllık AK Parti iktidarına "dur" diyeceklerini iddia etti. Türkiye’nin siyasi tarihi açısından 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan seçimlerin çok önemli olduğuna dikkat çeken CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar, “Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi bu seçim genel seçim havasında yapılacak olan bir seçimdir. Çünkü devamında Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Bu açıdan yerel seçimlerde iktidar kendi gücünü test etme imkanı bulacak. O açıdan bizim için de bu seçimin anlamı 11 yıllık AKP iktidarına ‘dur’ deme seçimidir” dedi.
‘ATATÜRK’E VE CUMHURİYETE SALDIRMAYA BAŞLADILAR’
Konuşmasında AK Parti’ye yüklenen Akpınar, “Ülkenin tüm kazanımlarını 11 yılda tüketen AKP iktidarının ilk yıllarında ‘gömlek değiştirdik’ söylemleriyle Atatürk ilke ve devrimlerine, Cumhuriyete bağlı oldukları gibi bir görüntü verenlerin takiyesi kazanılan her seçim sonrası su yüzüne çıkmış, son yıllarda Atatürk ve Cumhuriyete saldırıları artık açık bir hale gelmiş, kesinlikle gömlek değiştirmedikleri anlaşılmıştır. O nedenle bu seçimler AKP’yi duraklatma ve ders verme seçimidir. Bu dersi verebilecek tek parti de Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Cumhuriyet ve Atatürk’ten yana olan tüm seçmenleri, CHP’ye davet ediyorum” dedi.
AKPINAR, “İKTİDAR ÇOK ŞIMARDI”
Göreve gelirken fakir fukara edebiyatı yapan AK Parti hükümetinin, özellikle son yıllarda iyice şımardığını, dış politika ve terör konusunda ülkeyi bir felaketin eşiğine sürüklediğini, ekonominin koalisyon hükümetleri dönemindekinin bile altına indiğini söyledi. Akpınar, “Memleketi ve Anayasamızı terör örgütlerine peşkeş çektiler, bizi komşularımızla savaşın eşiğine getirdiler, borsa dipte döviz tarihinin en üst seviyesinde, milletimizin bunlara oy verecek hiçbir sebepleri artık kalmamıştır” şeklinde sözlerini tamamladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.