AMASYA VALİLİĞİ FACEBOOK VE TWİTTER HESABI AÇTI

Amasya Valiliği’nin facebook ve twitter hesabı açtığı bildirildi.

25 Ekim 2013 Cuma 00:00
AMASYA VALİLİĞİ FACEBOOK VE TWİTTER HESABI AÇTI






Amasya Valiliği’nin facebook ve twitter hesabı açtığı bildirildi.
Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Son zamanlarda sosyal medyanın yoğun biçimde kullanılmasıyla, insanlar bu mecrada topluluklar kurarak haberleşmeye başlamış ve sosyal medya siteleri devlet kurumları ile vatandaşlar arasında doğrudan iletişimin sağlanabildiği bir mesaj kanalı işlevi görmeye başlamıştır. Bu bağlamda Valiliğimizde sosyal medyada yerini alarak çeşitli kanallarda yayına başlamış Amasya Valiliği adına aşağıda internet uzantıları verilen resmi hesaplar açılmıştır” denildi.
Valiliğin resmi hesaplarının Facebook.com/tcamasyavaliligi, Twitter.com/Amasyavaliligi olduğu belirtilen açıklama şöyle devam etti: “İletişim ve bilişimin hayatımızda önemli bir yer tuttuğu günümüzde halkımızın her kesimine hitap edebilmek için yapılan bu çalışma ile, özellikle sosyal medyayı etkili bir biçimde kullanan gençlerimize daha kolay bir biçimde ulaşabilmek ve halkımızın yapılan çalışmalardan ve gelişmelerden hızlı ve doğru bir biçimde haberdar olması amaçlanmaktadır. Sizde valiliğimizin sosyal medya hesaplarına yukarıda yer alan linklerden veya Valiliğimiz internet sitesinin üst kısmında yer alan linklerden ulaşarak Valiliğimizin yaptığı çalışmalardan haberdar olabilir ve ilimizde yaşanan gelişmeler hakkında doğru bilgi edinebilirsiniz.”
Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, önceki hafta düzenlediği basın toplantısında valilik olarak sosyal medyada olmalarının önemine değinmişti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.