AYDINLI ECZACILARDAN AYTO’YA ZİYARET

21.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
AYDINLI ECZACILARDAN AYTO’YA ZİYARET






21. Bölge Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kozalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken’i ziyaret etti.
Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Hakan Ülken’in makamında gerçekleşen ziyarete 21. Bölge Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kozalı’nın yanı sıra 2. Başkan İzzet Ülgen, Oda Genel Sekreteri Sefa Karaarslan ve Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Ziyarette konuşan Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kozalı, odalarında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurul neticesinde göreve tekrar seçildiklerini belirterek, bu kapsamda AYTO’ya nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını ifade etti. Kozalı, AYTO Başkanı Hakan Ülken’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına 3. kez seçilen Salih Kozalı ve ekibini tebrik eden AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken da, “Meslektaşlarınızın sizi 3. kez aynı göreve layık bulması size duyulan güvenin tam olduğunu, bu görevi başarı ile yaptığınızı göstermektedir. Ben de sizi ve ekibinizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.
Eczacılık mesleğinin halk sağlığı açısından önemine değinen AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Siz halk sağlığı ile ilgili görevinizin yanında aynı zamanda tüccarsınız. Ortak paydamız sizinle ticaret, Aydın’ın ticari hayatı ve sağlık konularında ortak yapabileceğimiz bir proje olur ise biz her zaman sizinle çalışmaya hazırız” diye konuştu.
Ülken, ayrıca medikal sektöründeki AYTO üyelerinin Medula sistemine dahil edilmesi gerektiğini aksi halde mağdur olacaklarını sözlerine ekledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.