BAŞKAN KAMACI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okul idarecileri ve öğretmenleri ziyaret etti.

25 Kasım 2013 Pazartesi 00:00
BAŞKAN KAMACI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI






Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okul idarecileri ve öğretmenleri ziyaret etti.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı Didim’de görev yapan öğretmenleri unutmadı. Başkan Kamacı 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla İlçede yeni eğitim-öğretim yılında hizmete giren Okullarda görev yapan İdarecileri ve Öğretmenleri ziyaret etti; çanta hediye etti. Başkan Kamacı’ya eşi Şerife Kamacı, Meclis Üyeleri Şehriban Karakış ve Özlem Girgin ile Sosyal ve Kültür İşler Müdürü Başak Kamacı eşlik etti.
Başkan Kamacı ve beraberindekiler İlçede bu yıl eğitim öğretime başlayan Efeler Ortaokul, Didim Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Didim İmam Hatip Ortaokulu ile Özel Yön-der Okullarını ziyaret edip, Okul İdarecileri ile Öğretmenlerin günlerini kutladı; tüm öğretmenlere çanta hediye etti.
Başkan Kamacı’nın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Okul İdarecileri ve Öğretmenler teşekkür ederken, ziyaretlerde okulların sorunları ve çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.