BİNGÖL’DE 3 TON ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Bingöl’ün Genç ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 ton esrar maddesi ele geçirildi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
BİNGÖL’DE 3 TON ESRAR ELE GEÇİRİLDİ






Bingöl’ün Genç ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 ton esrar maddesi ele geçirildi.
Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Genç ilçesi Yolaçtı köyü Toklu mezrasında uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. İstihbarat üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri, Yolaçtı köyü Toklu mezrasında 17 farklı noktada eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Narkotik köpek timi ve helikopter destekli olarak icra edilen operasyonda 2 bin 910 kilogram kubar esrar maddesi ile bin kilo 83 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.
Olayla ilgili 6 kişi hakkında adli tahkikat başladığı ifade edilen açıklamada, “Söz konusu operasyon neticesinde Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) tarafından hazırlanan fiyat listesine göre ekonomik değeri ortalama yaklaşık değeri 72 milyon 598 bin TL olan uyuşturucu madde ele geçirilmiştir” denildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.