CUMHURİYETİN KURULUŞUNUN 90. YIL KUTLAMALARI

Cumhuriyetin kuruluşunun 90’ıncı yıl dönümü nedeniyle Kırıkkale’de de çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

28 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
CUMHURİYETİN KURULUŞUNUN 90. YIL KUTLAMALARI






Cumhuriyetin kuruluşunun 90’ıncı yıl dönümü nedeniyle Kırıkkale’de de çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında Kültür Merkezinde ‘Atatürk ve Cumhuriyet’ konulu resim sergisi açıldı.
29 Ekim Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıl dönümü kutlama etkinlikleri Kırıkkale il protokolünün Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Çelenklerin sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte buradaki tören sona erdi. Törene, şehit yakınları ve gaziler büyük ilgi gösterdi.
Etkinlikler kapsamında Kültür Merkezinde ‘Atatürk ve Cumhuriyet’ konulu resim sergisi açıldı. Atatürk’ün değişik fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışını Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Garnizon Komutan Vekili Albay Zahit Kaplan ve beraberindeki il idarecileri ile birlikte yaptı. Katılımcılar Atatürk’ün değişik resimlerinin yer aldığı sergiyi beğeni ile gezdiler. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin sergi açılışındaki müzikleri ise büyük beğeni topladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.