DOMANİÇ MYO’DA MANGAL KEYİFLİ AÇILIŞ ETKİNLİĞİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen 2013-2014 Akademik yılı tanışma etkinliğinde Domaniç esnafının katkılarıyla öğrenciler mangal keyfi yaşadı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
DOMANİÇ MYO’DA MANGAL KEYİFLİ AÇILIŞ ETKİNLİĞİ






Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen 2013-2014 Akademik yılı tanışma etkinliğinde Domaniç esnafının katkılarıyla öğrenciler mangal keyfi yaşadı.
Domaniç MYO Kampüsünde gerçekleştirilen mangal keyifli akademik yılı açılış etkinliğine Kaymakam Hasan Sadebıyık, Domaniç MYO Müdürü Doç.Dr.Ali Fuat Arıcı, öğretim elemanları, öğrenciler ve Domaniç esnafı katıldı.
Kaymakam Hasan Sadebıyık ve MYO Müdürü Doç.Dr.Ali Fuat Arıcı mangal başına geçerek öğrencilere pişirdikleri köfteleri ikram ettiler.
Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan MYO Müdürü Doç.Dr.Ali Fuat Arıcı, öğrencilere mangal keyfi yaşatan ve müzik dinletili bir açılış ve tanıtma etkinliğinin Türkiye’de bir ilk olduğunu düşündüğü belirterek şunları söyledi: ” Türkiye’de belki de ilk kez bir akademik yılı açılış törenin mangal başında, müzik eşliğinde yapıyoruz. İstedik ki, farklı, öğrencilerimizin mutlu oldukları, keyif aldıkları bir açılış olsun. Sizlere mutluluk verdiysek ne mutlu bize.”
Doç.Dr.Ali Fuat Arıcı, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışından hareketle, öğrenci merkezli, öğrenci odaklı bir anlayışı benimsediklerini ifade ederek, “Meslek yüksekokulu olarak öğrencileri geleceğe en iyi biçimde hazırlamak, iyi ve kaliteli bir eğitiminle vermek başta gelen amacımız olmakla birlikte öğrencilerimize yaklaşımımız, sorunlarının çözümüne yönelik tutumumuz öğrenci merkezli, öğrenci merkezli bir anlayışı yansıtmaktadır. Öğrencilerimiz okulumuzdan iyi bir eğitim alırken, aynı zamanda onların mutlu olmalarını, mezun olduklarında da Domaniç’ten ve okulumuzdan mutlu ayrılmalarını istiyoruz. Bu çerçevede yönetim anlayışımız öğrenci merkezli, öğrenci odaklı bir anlayışı yansıtmaktadır. Akademik yılı açılış ve tanışma etkinliğini mangal başında kaymakamımız, okul idarecilerimiz, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz, personelimiz, Domaniç esnafı ile birlikte samimi bir ortamda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki bu etkinliğimiz öğrencilerimizin zihninde güzel bir başlangıç olarak kalacak, güzel birlikteliğimiz öğrencilikleri boyunca olduğu gibi mezuniyetleri sonrası da devam edecektir" diye konuştu.
Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen tanışma etkinliğinin mangal keyfiyle piknik havasında yapılmasından memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, etkinliğin samimi bir ortam oluşturduğunu, kaynaşmayı sağladıklarını ifade ederek, farklı bir etkinlikle kendilerine bu güzel anları yaşatan okul yönetimine ve Domaniç esnafına teşekkür ettiler.
Domaniç Kaymakamı Hasan Sadebıyık, “Böyle güzel bir başlangıçla başlayarak okulunuzu bitirir, mutlu bir şekilde hayata başlarsınız" şeklinde konuştu.
Müzik dinletisiyle devam eden programın ardından etkinliğe maddi katkılarda bulunan Domaniç esnafına MYO Müdürü Doç.Dr.Ali Fuat Arıcı, Kaymakam Hasan Sadebıyık ve okul idarecileri tarafından birer teşekkür belgesi takdim edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.