DOWN SENDROMLU MAHMUT BAŞKAN DOĞAN’I ZİYARET ETTİ

İzmit Belediye Başkanı Dr.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
DOWN SENDROMLU MAHMUT BAŞKAN DOĞAN’I ZİYARET ETTİ






İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaşlısıyla yaşlı, genciyle genç, çocukla çocuk olmasını iyi biliyor. Her yaş grubundan kişiyle kolay iletişim kuran Doğan’ın ziyaretçileri arasında Down sendromlu Mahmut Doğru da vardı.
24 yaşındaki Doğru, Başkan Doğan’ı makamında ziyaret etti. Oldukça neşeli ve sevecan tavırlarıyla dikkat çeken Mahmut, bir ara Doğan’ın koltuğuna göz dikti ve “ Ben buraya oturmak istiyorum” diyerek İzmit Belediye Başkanının koltuğuna oturdu. Bir süre koltukta oturan Mahmut Doğru’ya Başkan Doğan, ”Bu günlerde bu koltuğa oturmak isteyen çok. Şu anda en şanslı kişi sensin. Koltukta oturmak seni mutlu ediyorsa gün boyu orada oturabilirsin” şeklinde bir yaklaşım içinde bulunarak konuğunu mutlu etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.