ELBİSEDE DÖRT MEVSİM DEVRİ

Alternatif mayo anlayışının doğmasına vesile olan Haşema, 2013 koleksiyonu ile yine ilklere öncülük ediyor.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
ELBİSEDE DÖRT MEVSİM DEVRİ






Alternatif mayo anlayışının doğmasına vesile olan Haşema, 2013 koleksiyonu ile yine ilklere öncülük ediyor. Firma, 2013 sonbahar koleksiyonunda kadınların günlük hayatlarında rahatlıkla kullanabilecekleri radyasyonu engelleyen kumaştan imal edilen trençkot, salaş ve feraceleri müşterilerin beğenisine sundu.
Haşema, 1980’li yılların başlarında dünyada ilk kez alternatif erkek mayo üretimini, 1991 yılında kadın alternatif mayosu, devamında ise heşofman adını verdiği özel kumaş seçimleriyle bay-bayan eşofman üretimini gerçekleştirdi. Müşterilerine her geçen yıl daha kaliteli, kullanışlı ve rahat ürün sunmayı amaçlayan firma, kışın termallerde kullanabilecekleri alternatif mayo modellerinin yanında bu yıl sonbahar mevsimiyle bayanlar için hem sağlıklı hem kullanışlı dış giyim ürünlerini tasarladı.
RADYASYONU ENGELLEYEN KUMAŞTAN YAPILDI
Firma, Nehar markası ile trençkot, namaz kıyafeti, ferace ve salaş kıyafetleri ile bayan dış giyim ürünleri de üretmeye başladı. Aynı zamanda bu ürün grupları radyasyonu engelleyen, vücuttaki elektriği atan materyalleri içeriyor. Heşofman ve trençkotlarda kullanılan özel işlemli tela hem vücut elektriğini atmaya yardımcı olurken hem de radyasyonu vücuttan uzak tutma özeliği taşıyor. Haşema, nano teknoloji ile üretilen materyaller kullanarak hazırlanan heşofmanlarda ve bu sene ilk kez tasarlanan trençkotlarda yenilikçi tarzıyla rahat, güvenli ve estetik bakış açısını ürünlerine yansıttı. Bu güne dek dünyanın birçok ülkesindeki bayanların ihtiyaçlarını karşılayarak sorunlarına çözüm olan başarılı giyim firmasının 2013 sonbahar-kış koleksiyonu şimdiden hanımların ilgi odağı olmaya aday.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.