FABER, EXPO 2016 ANTALYA DANIŞMANI

EXPO’lara onay veren iki kuruluştan birisi olan Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) eski Başkanı Doeke Faber, EXPO 2016 Antalya Danışmanı oldu.

19 Kasım 2013 Salı 00:00
FABER, EXPO 2016 ANTALYA DANIŞMANI






EXPO’lara onay veren iki kuruluştan birisi olan Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) eski Başkanı Doeke Faber, EXPO 2016 Antalya Danışmanı oldu.
Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan EXPO alanında çalışmalar süratle devam ederken, uluslararası anlamda çalışmalara katkı sunacak önemli bir isim EXPO 2016 Antalya’da danışman olarak göreve başladı. Botanik EXPO’lara onay veren iki kuruluştan birisi olan Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği’nin (AIPH) 2003-2012 yılları arasında başkanlığını yürüten Doeke Faber ile sözleşmeyi EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay imzaladı.
Doeke Faber’in ailenin bir üyesi olduğunu belirten Genel Sekreter Gülay, “Botanik EXPO’lar konusunda çok deneyimli bir isim artık aramızda. Onun fikirleri bizim için çok önemli. Doeke Faber’in gerek uluslararası alandaki tanıtım çalışmalarında, gerekse alanda yapılacak çalışmalarda tecrübelerinden yararlanacağız. Kendisine EXPO 2016 Antalya ailesine katıldığı için teşekkür ediyorum” dedi.
Antalya’da olmaktan ve Türkiye’nin ilk EXPO’sunda görev almaktan mutlu olduğunu belirten Faber ise, projeyi incelediğini ve çok beğendiğini, EXPO 2016 Antalya’nın başarıya uluşmasında görev almanın kendisine büyük onur verdiğini söyledi. Faber, EXPO 2016 Antalya’ya yaklaşık iki buçuk yıl kaldığını bu sürecin iyi değerlendirip, çok başarılı bir EXPO’ya imza atabileceklerini ifade etti.
AIPH ve BIE üyeleri ile görüşmeler yaptığını ve tüm üye ülkelerin Antalya’da düzenlenecek EXPO’yu merakla beklediklerini belirten Faber, “Türkiye, AIPH’ın yeni üyesi ancak, bitki zenginliği bakımından çok önemli bir ülke. Düzenlenecek bu ilk EXPO, Türkiye için çok önemli. Bu büyük organizasyona katkı koyacak olmaktan çok mutluyum” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.