FORUM KAPADOKYA’DA MODA RÜZGARI ESTİ

Forum Kapadokya, Forum Fashion Week kapsamında 27-29 Eylül’de birbirinden renkli ve heyecanlı, moda ve alışverişle dopdolu etkinliklere ev sahipliği yaptı.

30 Eylül 2013 Pazartesi 00:00
FORUM KAPADOKYA’DA MODA RÜZGARI ESTİ






Forum Kapadokya, Forum Fashion Week kapsamında 27-29 Eylül’de birbirinden renkli ve heyecanlı, moda ve alışverişle dopdolu etkinliklere ev sahipliği yaptı. Moda severler Forum Kapadokya’da, İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikevic’in podyuma çıktığı defileleri seyrettiler. ‘Alışveriş Gecesi’ ise sürpriz indirim ve fırsatlarıyla moda ve alışveriş tutkunlarının yüzünü güldürdü.
Forum Kapadokya, Türkiye genelindeki Tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde eşzamanlı olarak düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında, ünlü mankenleri ağırladı, renkli defilelere ev sahipliği yaptı.
Forum Kapadokya’da 28 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen defilede güzellikleriyle dikkatleri çeken İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikevic podyuma çıkarak 2013 Sonbahar-Kış sezonunun en moda kıyafetlerini tanıttı. Moda tutkunları birçok markanın yeni sezon tasarımlarını tanıttığı defileye büyük ilgi gösterdi.
Üstelik aynı akşam düzenlenen ‘Alışveriş Gecesi’ ile Forum Kapadokya ziyaretçileri, belirlenen saatler arasında en büyük moda marklarına en özel indirimle sahip olma imkanı yakaladı. Forum Fashion Week ile sezon modasına dair birçok öneri ve ipucuna sahip olan moda ve alışveriş tutkunları, en moda kıyafetlere özel indirimlerle sahip olmanın keyfini çıkardı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.