GEMEREK’TE YENİ STADYUM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gemerek ilçesinde eski stadyumun bulunduğu alana yapılacak olan stadyumun yapım çalışmalarına başlandı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
GEMEREK’TE YENİ STADYUM ÇALIŞMALARI BAŞLADI






Gemerek ilçesinde eski stadyumun bulunduğu alana yapılacak olan stadyumun yapım çalışmalarına başlandı.
Zemini suni çim olarak yapılacak olan yeni stadyumun tribünleri de yenileniyor. Eski tribüne oranla daha büyük ve gösterişli olacak olan yeni tribünlerin yanı sıra soyunma odalarının da değişerek yenileneceği belirtildi. Sahanın büyüklüğü 90x106 metre olurken sahanın bir ay sonra yüklenici firma tarafından teslim edileceği ve törenle hizmete açılacağı öğrenildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan futbol sahasında çeşitli etkinliklerinde yapılacağı öğrenildi.
Gemerekspor Teknik Direktörü Hayrettin Kulak stadyumun yapılmasına çok sevindiklerini belirterek; “En yakın zamanda Gemerekspor A Takımı kurmak için çaba gösteriyoruz. Halkımızın ve iş adamlarımızın destekleriyle takımımızı ayağa kaldırarak sahalara dönmelerini sağlayacağız. Bu hizmetin gerçekleşmesinde büyük emeği olan değerli Gemerek Kaymakamımız Yusuf Özbey’e gençlerimiz ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.