“GENÇ FİKİRLER GÜÇLÜ KADINLAR” PROJESİ FİKİR KAMPI ERZURUM’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Intel işbirliği ile gerçekleştirilen “Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar” projesi kapsamında 2013 yılı süresince düzenlenecek Fikir Kamplarını

19 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
“GENÇ FİKİRLER GÜÇLÜ KADINLAR” PROJESİ FİKİR KAMPI ERZURUM’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK






Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Intel işbirliği ile gerçekleştirilen “Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar” projesi kapsamında 2013 yılı süresince düzenlenecek Fikir Kamplarının ikincisi 02-03 Kasım 2013 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleşecek.
18 - 30 yaş aralığındaki gençlerin katılımı ile gerçekleşecek projeyle, Erzurum’da kaynaklara erişimin sınırlı olduğu yoksul kesimlerdeki kadınların konumlarının güçlendirilmesi için (istihdam, eğitim, sağlık, çevre ve karar alma mekanizmaları gibi) farklı alanlarda karşılaştıkları problemlere yönelik olarak teknoloji destekli çözüm önerileri ve sosyal girişimcilik projeleri üretilmesi hedefleniyor.
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Atatürk Üniversitesi, Erzurum Sanayi ve Ticaret Odası ve Erzurum Valiliği’nin yerel desteğiyle yapılacak kamplara son başvuru tarihi 23 Ekim 2013 olduğu belirtildi.
Kamplarda bulunmak ve kadınların karşılaştığı toplumsal sorunlara yönelik çözümler üretmek isteyenlerin www.gencfikirlerguclukadinlar.com sitesindeki formu doldurarak başvuruda bulunması gerektiği bildirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.