GÖKÇEADA’YA BALKAN ÇIKARMASI

Çanakkale’nin Gökçeada ilçe Belediyesi, Bulgaristan’da yaşayan Türk soydaşlarına bağrını açtı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
GÖKÇEADA’YA BALKAN ÇIKARMASI






Çanakkale’nin Gökçeada ilçe Belediyesi, Bulgaristan’da yaşayan Türk soydaşlarına bağrını açtı. Senelerdir Gökçeada’nın kardeş belediyesi olan Tsar Kaloyan Belediyesinden bir heyet Gökçeada’ya geldi.
Tsar Kaloyan Belediye Başkanı Ahmet Ahmetov ve beraberindeki yönetici kadrosu Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay’ın davetlisi olarak Gökçeada’ya çıkarma yaptı. Bu heyetle beraber Tsar Kaloyan’ın Ezerçe futbol takımı da Gökçeada’ya geldi ve Gökçeada Spor ile dostluk maçı yaptı. Kalabalık bir topluluğun izlediği dostluk maçı berabere bitti. Maç sonunda takımlara Gökçeada Kaymakamı Muhittin Gürel, Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay ve Spor Klübü başkanı Murat Suluoğlu çeşitli hediyeler, katılım belgesi ve plaketler verdi. Kardeş belediye Tsar Kaloyan Belediye Başkanı Ahmet Ahmetov ve beraberindeki yönetici ve sporcu kadrosu, kaymakamlık ve belediye ziyaretleri ardından ada turu yaptılar. Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay tarafından ağırlanan heyet ve sporcu gençler gördükleri ilgiden çok etkilendiklerini belirttiler.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.