HAYVANLARI KORUMA HAFTASI

Tepebaşı Belediyesi, Hayvanları Koruma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Osmangazi İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
HAYVANLARI KORUMA HAFTASI






Tepebaşı Belediyesi, Hayvanları Koruma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Osmangazi İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı.
Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte öğrencilere sokak hayvanları ve hayvan hakları ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi. Meclis salonunda gerçekleşen etkinlikte öğrenciler Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Volkan Taplamacıoğlu’nun sokak hayvanlarıyla ilgili keyifli sunumunu dinledikten sonra, Orman Su İşleri İl Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Ergun Selvi’nin hayvan hakları ile ilgili sunumunu izlediler.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise konuşmasında, hayvan sevgisinin toplumun çağdaşlık seviyesi ile doğru orantılı olduğunu belirterek bu sevgini çocuk yaşlarda kazanıldığına dikkat çekti. Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin dünya standartlarında bir doğal yaşam merkezine sahip olduğunu belirterek, “Hayvan dostu bir yerel yönetim anlayışıyla her canlının yaşam haklarına saygı gösterilmesini önemsiyoruz” dedi.
Başkan Ataç tarafından çocuklara hediyeleri dağıtıldıktan sonra Osmangazi İlköğretim Okulu öğrencilerini daha sonra Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’ni ziyaret edip orada yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldılar.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.