KURBAN PAZARINDA DENETİMLER ARTTI

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte kurban pazarlarında denetimler arttı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
KURBAN PAZARINDA DENETİMLER ARTTI






Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte kurban pazarlarında denetimler arttı.
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Arslan, veteriner hekimlerle birlikte Ahırlar Bölgesinde kurulan hayvan pazarında gerçekleştirilen denetimlerde küçükbaş ve büyükbaş hayvanların pasaportları, kulak küpeleri ve sağlık raporları kontrol edildi.
Denetimlerin ardından açıklamalardan bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Arslan; “ Veteriner hekimlerle birlikte hayvanları kontrol ediyoruz. Şuanda hayvan pazarında 2 bin 300 civarında büyükbaş, 150 civarında küçükbaş hayvan bulunmaktadır. Geçen yıla göre küçükbaş hayvan sayısında azalma oldu bunun nedeni de Sivas’ta büyükbaş hayvan satımının daha fazla olmasıdır” dedi.
Arslan, hayvanların denetimlerinin sürekli yapıldığını ifade ederek vatandaşların gönül rahatlılığıyla kurban alabileceklerini belirtti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.