Lg türkiye ceo’su calvin co: “türkiye yatırıma uygun bir ülke”

LG Elektronik, Türkiye’de bulunan mağazalarının sayılarını arttırmaya devam ediyor.

20 Eylül 2013 Cuma 00:00
Lg türkiye ceo’su calvin co: “türkiye yatırıma uygun bir ülke”






LG Elektronik, Türkiye’de bulunan mağazalarının sayılarını arttırmaya devam ediyor. Şirinevler’de açılan yeni mağazanın açılışına katılan LG Elektronik Türkiye CEO’su Calvin Co, “Türkiye Avrupa’da bulunan diğer ülkelerle karşılaştırdığımızda ekonomisi çok güçlü bir ülke ve Türkiye yabancı firmalar için yatırıma uygun bir ülke” dedi.
LG Elektronik Türkiye’de bulunan mağaza sayılarını arttırmaya devam ediyor. LG en son mağazasını Bahçelievler Şirinevler’de hizmete sundu. Mağazanın açılışına LG Türkiye CEO’su Calvin Co, LG Türkiye Beyaz Eşya Satış Müdürü Beyza Eren ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Calvin Co, Türkiye’nin Avrupa ülkelerine oranla çok daha güçlü bir ekonomiye sahip olduğunu belirterek, “Türkiye’ye yaptığımız yatırım anlamında mevcut mağazalar zincirimizi yükselterek hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız. En büyük hedeflerimizden birisi bu. Türkiye’de bildiğiniz üzere klima üzerine faaliyet gösteren bir fabrikamız var. Hem ticari hem ev tipi klima türlerinde tabii ki planlarımız var ve yatırımlarımızı daha da büyütmeyi planlıyoruz. Bildiğiniz üzere buradan Avrupa ülkelerine de ihracat yapıyoruz. Bizim Türkiye’ye karşı güvenimiz son derece yüksek. Avrupa’daki diğer ülkelerle karşılaştırdığımızda Türkiye ekonomisinin çok daha güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye yabancı firmalar için yatırıma uygun bir ülke. Aynı zamanda çalışan kaliteli insanların olduğu bir ülke. Dolayısıyla bizim buraya güvenimiz sonsuz. Bizim mağaza olarak hedefimiz yüz yeni mağazaya ulaşmış olmak” dedi.
LG Türkiye Beyaz Eşya Satış Müdürü Eren ise, LG olarak hedeflerinin 100 mağaza olduğunu ifade ederek, “Hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.