MUTFAK KISMINDA ÇIKAN YANGINA İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ

Ataşehir’de kız öğrencilerin kaldığı öğrenci konukevinde çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

06 Ekim 2013 Pazar 00:00
MUTFAK KISMINDA ÇIKAN YANGINA İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ






Ataşehir’de kız öğrencilerin kaldığı öğrenci konukevinde çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Öğrenci konukevinin mutfak kısmında başlayan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, öğrenciler binadan tahliye edildi.
Ataşehir Akyazılı Caddesi üzerinde bulunan Ataşehir Belediyesi Öğrenci Konukevi’nde saat 01.30 sıralarında yangın çıktı. Çok sayıda kız öğrencinin kaldığı 3 katlı binanın mutfak kısmında fırında meydana gelen parlamanın ardından çıkan yangına, Ataşehir İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Binanın zemin katındaki yangının ardından öğrenciler, kısa sürede binayı tahliye etti. İtfaiye erleri ise mutfak kısmındaki yangını söndürerek, binayı saran dumanları tahliye etmek için çalışma yaptı.
Yangının şokunu yaşayan kız öğrenciler, “Yangın mutfakta çıkmış. Ama nasıl başladığını bilmiyoruz” dedi. Binanın önünde bekleyen öğrenciler daha sonra otobüslerle alınarak, belediyeye ait başka bir tesise götürüldü.
Yangın ise uzun süren çalışmaların ardından tamamen söndürüldü.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.