ÖDEMİŞ’TEN BURSA TARIM FUARI’NA GEZİ

Bir grup Ödemişli işadamı 1-5 Ekim tarihleri arasında açık kalan Bursa Tarım Fuarı’nı ziyaret edip, fuardaki stantları gezdiler.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ÖDEMİŞ’TEN BURSA TARIM FUARI’NA GEZİ






Bir grup Ödemişli işadamı 1-5 Ekim tarihleri arasında açık kalan Bursa Tarım Fuarı’nı ziyaret edip, fuardaki stantları gezdiler. Ödemiş Genç İşadamları Derneği (ÖGİAD) ve Kaymakamlık işbirliği ile yapılan Bursa gezisine, kaymakam Abdullah Dölek, ilçe tarım Müdürü İbrahim Altıntaş, Emniyet Müdürü Okan Kestek, yazı işleri Müdürü Mahmut Yeniay, Ticaret Odası başkanı Kasım Sevin, ÖGİAD Başkanı Şerif Ali Güven, Süt Birliği Başkanı Halil Deveci ve dernek üyelerinden oluşan 15 kişilik bir ekip katıldı.
Bursa Girişimci İşadamları Derneği’nde kahvaltı ile başlayan program fuar alanının gezilmesi ile deva metti. Ödemiş ekibi fuarda stant açan ÖGİAD üyelerinden iş makineleri üretimi yapan Hidroseç’in ile iki firma ile birlikte fuar alanındaki stantları gezdiler. ÖGİAD Başkanı Şerif Ali Güven, gezi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Oldukça sıcak ortamda gerçekleşen ziyaretler Ödemişli işadamlarının yakın ilişkiler kurmasına vesile oldu” dedi.
Perşembe sabahı Ödemiş’ten yola çıkan grup, ziyaretin ardından aynı akşam geri döndü.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.