(ÖZEL HABER) HIRSIZLARIN BAYRAM MESAİSİ KAMERALARA YAKALANDI

Bursa’da, bayram tatilini fırsat bilerek bir lokantaya giren iki hırsızın soygun anı kameralara yakalandı.

20 Ekim 2013 Pazar 00:00
(ÖZEL HABER) HIRSIZLARIN BAYRAM MESAİSİ KAMERALARA YAKALANDI






Bursa’da, bayram tatilini fırsat bilerek bir lokantaya giren iki hırsızın soygun anı kameralara yakalandı. Dizüstü bilgisayar ve kasadaki 450 lira bozuk paranın ardından zanlılar, çıkarken de dolaptan iki şişe kola alması kameralara yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay, bayramın ikinci günü gece yarısı, merkez Yıldırım ilçesi 152 Evler Mahallesi Prof. Tezok Caddesi üzerindeki bir lokantada meydana geldi. Tanınmamak için başlarına şapka ve kapüşon takan iki şüpheli, iş yerine arka kapıdan girdi. Karşılarında gördükleri kameranın görüntü almaması için yönünü değiştiren zanlılar, kayıttaki değer güvenlik kameralarından habersiz olarak işe koyuldu. Dışarıdan geçenlerin görmemesi için sürünerek yazar kasanın olduğu bölüme gelen iki arkadaş, önce yazar kasadaki 450 lirayı ardından da dolaptaki lap topu aldı. Hemen arkalarındaki buz dolabından da iki şişe de kola aldıktan sonra sırra kadem basan zanlılardan geriye, güvenlik kameralarındaki görüntüleri kaldı.
Hırsızlık olayı, bayram tatilinin ardından lokantayı açan işyeri sorumlusu Evgin Mehmetalioğlu’nun polisi araması üzerine ortaya çıktı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, zanlıların yakalanması için soruşturma başlattı.
Lokanta sorumlusu Mehmetalioğlu, sabah iş yerine geldiğinde etrafın dağınık olduğunu görünce hemen durumu polise bildirdiğini anlatarak, “Güvenlik kameralarını incelediğimizde iki hırsızın iş yerine girdiğini fark ettik. Tanınmamak için kapüşonlu bir tişört ve şapka takan iki zanlı, iş yerimize arka kapıdan girmiş. Önce önlerindeki kameranın yönünü değiştirmişler. Ardından kasadaki para ve dizüstü bilgisayarı aldıktan sonra dolaptan da iki şişe kola alarak gitmişler. Durumu ekiplere bildirdik. Polis zanlıların yakalanması için soruşturma başlattı.Umarım en kısa sürede yakalanırlar” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.