özkara:”sabır bekliyoruz”

Spor Toto 2.

23 Eylül 2013 Pazartesi 00:00
özkara:”sabır bekliyoruz”






Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Hüsnü Özkara, taraftarın her zaman haklı olduğunu belirtti.
Karşılaşmaya iyi başladıklarını ifade eden Özkara, “2 duran toptan gol yedik. Girdiğimiz pozisyonlar var. Ama gole çeviremedik”dedi.
Antrenmanlarda oyuncuların performanslarının daha iyi olduğunu ifade eden Özkara şöyle devam etti: “Biz buraya 3 yıllık bir plan için geldik. Mesleki anlamda risk alarak ve fedakarlıkla Aydın’a geldik. Aydın’dan ekmek yiyoruz. Bu yüzden biz de Aydınsporluyuz. Futbolcularda katkı vermek istiyor” dedi.
Futbolcuların da takımın içinde bulunduğu durumdan rahatsız olduğunu söyleyen Özkara, “Aydınspor 1923’ü arzu ettiğimiz yere taşıyacağız. Ancak, tribündeki en ufak rahatsızlık futbolculara da sirayet ediyor. Futbolcular da etten,kemikten ve sinirden oluşuyor. Tribünlerdeki rahatsızlıktan dolayı geçen yıl Göztepe kendi evinde küme düştü.Birlik-beraberlik içinde olmak gerekiyor.Hedefimizden sapma yok. Sabır bekliyoruz “ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.