PARA DOLU ÇELİK KASAYI ÇALDILAR

Güngören’de tekstil atölyesine dadanan yüzleri kar maskeli 4 kişi, içerisinde 100 bin TL bulunan çeyrek ton ağırlığındaki para kasasını kasasıyla birlikte çalarak kayıplara karıştı.

27 Ekim 2013 Pazar 00:00
PARA DOLU ÇELİK KASAYI ÇALDILAR






Güngören’de tekstil atölyesine dadanan yüzleri kar maskeli 4 kişi, içerisinde 100 bin TL bulunan çeyrek ton ağırlığındaki para kasasını kasasıyla birlikte çalarak kayıplara karıştı. Olay anı işyerinin güvenlik kameralarına yansırken çalınan paraların tekstil işçilerinin maaşı olduğu ortaya çıktı.
Olay, Genç Osman Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde geçtiğimiz gece 03.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yüzleri kar maskeli 4 kişi çalıntı bir otomobil ile işyerinin önüne gelerek ara sokağa park etti. Şüphelilerden 3’ü araçtan inip işyerinin kapısını demir keski ile keserken, diğer bir şüpheli güvenlik kamerasının yönünü sopayla tavana çevirdi. Daha sonra işyerine giren şüpheliler müdüriyet odasına girerek çelik para kasasını otomobile yükleyerek kayıplara karıştı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken polis yapılan ihbarın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı.
Olayı anlatan işyeri sahibi Mehmet Yıldıray Çelik, “Gece bekçimiz 03.30 ile 04.00 arasında aradı ve işyerimizin soyulduğunu söyledi. Geldiğimde buradaki kilitlerin patlatıldığını ve kapımızın açık olduğunu gördük. Arabayla buradan geçmişler. Sonra yukarıdan gelip kapıyı demir keskiyle kesmişler ve daha sonra kameranın açısını tavana çevirmişler. Çeyrek tonluk kasamız içindeki işçilerimize ait 100 bin TL parayı kasayla birlikte çalmışlar” dedi.
Yapılan ihbarın ardından güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan ekipler, kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.