PROF.DR. GEZER: “BİRİKİM VE TECRÜBEMİ BÜYÜKŞEHİR YAPILANMASINA KATKI İÇİN ADAY ADAYI OLDUM”

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Prof.

28 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
PROF.DR. GEZER: “BİRİKİM VE TECRÜBEMİ BÜYÜKŞEHİR YAPILANMASINA KATKI İÇİN ADAY ADAYI OLDUM”






AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, “Bir akademisyen, mühendis, eğitimci ve bir sosyal girişimci olarak bugüne kadar elde ettiğimiz bilgi, birikim ve tecrübeyi büyükşehrimizin yapılanma sürecine katkı olarak sunmak amacıyla aday adayı oldum” dedi.
Aday adaylığı çalışmalarına önümüzdeki günlerde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ile hız vereceğini bildiren Gezer, “Amacımız; ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışından hareketle insanımıza hizmet etmek; insan odaklı, değer eksenli, şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla şehrimizin potansiyel ve dinamiklerini harekete geçirmek; bütüncül bir yerel kalkınma vizyonu ortaya koymak ve ilimizin fiziki, sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi açıdan bir bütün olarak gelişimine katkı sağlamaktır.
Battalgazi, Yeşilyurt, Doğanşehir, Akçadağ, Darende, Kuluncak, Hekimhan, Yazıhan, Arguvan, Arapgir, Kale, Doğanyol, Pütürge olmak üzere toplam 13 ilçemiz ve bütün insanlarımızla bir ve beraber olarak geleceğe yürümek, farklı bir çıkış yapmak, model bir kent oluşturmak, Malatya’yı bölgenin cazibe merkezi haline getirmek istiyor ve Allah’ın izniyle 5 yıla 15 yıl sığdırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Prof. Dr. İbrahim Gezer, “Bir akademisyen, mühendis, eğitimci ve bir sosyal girişimci olarak bugüne kadar elde ettiğimiz bilgi, birikim ve tecrübeyi büyükşehrimizin yapılanma sürecine katkı olarak sunmak amacıyla 30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde, AK Parti’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı oldum.
Bu şehirde doğmuş, büyümüş ve bu şehrin havasını teneffüs etmiş sizden biri olarak bu onurlu göreve talip oldum. Biliyorum ki takdir önce Allah’ın, sonra her şeyin en iyisine layık olan bu güzel şehrimizin güzel insanlarının ve partimizin yetkili kurullarınındır” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.