ŞAHİNBEY SANAYİ SİTESİNDEKİ İŞYERLERİ İHALESİNE ESNAF YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

40 yılı aşkın süredir kangren olmuş bir sorunun çözüme kavuşturulması adına Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Sanayi Sitesi’ndeki 970 işyeri tamirci esnafına satışa sunuldu.

22 Kasım 2013 Cuma 00:00
ŞAHİNBEY SANAYİ SİTESİNDEKİ İŞYERLERİ İHALESİNE ESNAF YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR






40 yılı aşkın süredir kangren olmuş bir sorunun çözüme kavuşturulması adına Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Sanayi Sitesi’ndeki 970 işyeri tamirci esnafına satışa sunuldu. Şahinbey Belediyesi’nde yapılan ihalelere esnaf yoğun ilgi gösterdi.
Şehir merkezinde kalan oto tamirci esnafının şehir dışında modern bir sanayi sitesine taşınması için yapılan Şahinbey Sanayi Sitesinde esnaftan alınan ön kayıt neticesinde 7 ayrı tipte işyerleri oluşturuldu. İşyerlerinin satışında yığılmaların olmaması için her gün farklı bir tipin satışı yapılıyor. Şahinbey Sanayi Sitesinde 93 metrekare, 142 metrekare ve 285 metrekare olan 255 tane işyerinin esnafa satışı gerçekleştirildi. 182 metrekare, 211 metrekare ve 277 metrekare olan işyerlerinin satışı ise pazartesi günü yapılacak.
İhale için Şahinbey Belediyesi’ne gelen esnaflar, daha önce ön kayıt alınarak Şahinbey Sanayi Sitesi’ndeki işyerlerinin kendilerinin tercihlerine göre şekillendirildiğini ifade etti.
Konuya ilişkin açıklama yapan bir esnaf, “Sağ olsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, sanayi sitesinde bizlerinde kiracılıktan kurtularak işyeri sahibi olmamızı sağlıyor. Başkanımız bizlerin kolay bir şekilde işyeri sahibi olmamız için KDV’nin alınmaması konusunda yardımcı oldu. Şimdi bizlerde rahat bir şekilde uzun vadede işyeri sahibi oluyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.