ŞEHİDİN İSMİNİN VERİLDİĞİ CADDEYE KALDIRIM

Kepez Belediyesi, 18 Kasım 2012 tarihinde Hakkari’nin Şemdinli ilçesinin Derecik beldesi Balkaya Dağları’nda bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen Antalyalı Üsteğmen Gökhan Korkut’un ismini verdiği caddede parke kaldırım çalışması başlattı

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ŞEHİDİN İSMİNİN VERİLDİĞİ CADDEYE KALDIRIM






Kepez Belediyesi, 18 Kasım 2012 tarihinde Hakkari’nin Şemdinli ilçesinin Derecik beldesi Balkaya Dağları’nda bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen Antalyalı Üsteğmen Gökhan Korkut’un ismini verdiği caddede parke kaldırım çalışması başlattı.
Fen İşleri Müdürlüğünün Esentepe Mahallesi’nde ihtiyaç olan cadde ve sokaklarda kaldırım çalışmalarına devam ettiği belirtilirken, Şehit Üsteğmen Gökhan Korkut Caddesi’ne de parke taşı döşendiği kaydedildi. Caddenin, Esentepe ve Çamlıbel mahalleleri bölümünde kaldırım çalışmalarının tamamlandığı, mahallede sitelerin yoğun olarak bulunduğu 5408 Sokak’a da kaldırım hizmeti götürüldüğü bildirildi.
Bölgede, 300 bin lira tutarındaki 8 bin metrekare parke kaldırım çalışmasının tamamlandığı ifade edilirken, kaldırımlara görme engelli vatandaşların yürürken yollarını takip etmeleri amacıyla oluklu takip taşları yerleştirildiği de belirtildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.