TYÇP İÇİN BAŞVURU TAKVİMİ İŞLİYOR

Isparta İş-Kur İl Müdürlüğü Toplum Yararına Çalışma Projesi( TYÇP) kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında geçici olarak istihdam edilecek 400 kişi için müracaatları almaya başladı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
TYÇP İÇİN BAŞVURU  TAKVİMİ İŞLİYOR






Isparta İş-Kur İl Müdürlüğü Toplum Yararına Çalışma Projesi( TYÇP) kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında geçici olarak istihdam edilecek 400 kişi için müracaatları almaya başladı. 1 Ekim’de başlayan müracaatlar 11 Ekim tarihine kadar sürecek.
Isparta İş-Kur İl Müdürü Hüseyin Ergin TYÇP kapsamında, Milli Eğitim, Cami ve Kur’an kursları ve belediyelerde toplam 400 kişinin istihdam edileceğini duyurdu. TYÇP’den yararlanmak isteyenlerin müracaatlarını 11 Ekim tarihine kadar yapmaları gerektiğini ifade eden Ergin, “Okullarda 140 kişi istihdam edilecek ve bunların tamamı bayanlar arasından seçilecek. Cami ve Kur’an kurslarında 15 bayan 12 erkek istihdam edilecek.Belediyelerde ise istihdamın tamamı erkeklere ayrıldı” dedi.
İstihdam edilecek kimselerin 9 ay boyunca bu kurumlarda çalıştırılacağını belirten Ergin,işçilerin asgari ücret alacaklarını ve sigorta primlerinin yatırılacağını ifade etti. Bunun için 1.5 milyon liralık ödeneğin bile hazır olduğunu kaydeden Ergin, “Başvurular sonucu istihdam edilecekler Halk Eğitim Merkezi’nde 23 Ekim tarihinde yapılacak kura ile belirlenecek.1 Kasım 2013 tarihi itibariyle de görevlendirildikleri kurumlarda çalışmaya başlayacaklar” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.