VADİTEPE KONUTLARI SATIŞA SUNULDU

KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’de inşasına başladığı 4 bin konutluk “Vaditepe Bahçeşehir” projesi düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

23 Ekim 2013 Çarşamba 00:00
VADİTEPE KONUTLARI SATIŞA SUNULDU






KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’de inşasına başladığı 4 bin konutluk “Vaditepe Bahçeşehir” projesi düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden olan KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’de inşasına başladığı 4 bin konutluk “Vaditepe Bahçeşehir” projesi düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı. Projenin tanıtımına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.
Vaditepe’nin tanıtımında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, “Bugüne kadar 9,5 yıl içinde İstanbul’a yaptığımız yatırımların toplamı yaklaşık olarak 60 milyar civarındadır. Bu yılki yatırım bütçemiz 8,5 milyardır. Ağırlıklı ulaşım olmak üzere birçok alanda kullanacağız. Özellikle bu kentteki geçmişte gecekondu olarak bahsettiğimiz, çarpık yapılanmaya neden olan yerleşim alanlarındaki dengesizliği gideriyoruz. Kentin özellikle deprem riski taşıyan bir kent olması nedeniyle daha dengeli ve doğru, gerçek anlamda bir yaşam alanları oluşturma adına sayın başbakanımızın 18 yıl önce KİPTAŞ’ın kuruluşu ile başlattığı gerçek anlamda bir şehircilik anlayışını ortaya koymaya çalıştık’’ dedi.
Vaditepe projesine övgüler yağdıran Başkan Topbaş, “Sadece barınma ihtiyacı değil, oradaki bütün sosyal donatıları, eğitiminden ibadethanelerine, sağlık ve kültür merkezlerine kadar tüm ihtiyaçları karşılayacak merkezler oluşturma anlayışı ile bir çalışma devreye girdi. Bunu yapmadığınız taktirde insanları yaşam alanlarında bu ihtiyaçları karşılamak için kent merkezlerine gitmek zorunda kalırlar. Buda kent trafiğini etkileyen bir faktördür. Başakşehir’in ortaya çıkışı da bu çalışmanın bir sonucudur. Biz yerel yöneticiler olarak ticari anlamın ötesinde kentte yaşayan insanlara daha kaliteli daha güvenli yaşam imkanı sunmaya çalışıyoruz. Biz bu bir ticari imkan sağlamak anlayışı ile kesinlikle yapmıyoruz. Bugün tanıtımını yaptığımız Vaditepe projesiyle çokça müdahale ettiğim bizzat ilgilendiğim. Proje kapsamında tepelerde yüksek binalar var. Vadiye doğru indikçe vadiye uygun bir yerleşim haline geliyor’’ diye konuştu.
Başbakan Erdoğan tarafından başlatılan dar gelirlilerin konut edinme ihtiyacını prensip olarak devam ettirdiklerini belirten Topbaş, “Bundan sonraki iki etabı tamamen dar gelirlilere uygun yapılacak. Bu projede de dar gelirlere uygun daireler var ancak bu biraz daha kaynak edinme adına yapılan bir projedir. Bunun hemen arkasından diğer etaplarda yapılacak konutların tamamı için dar gelirlileri hesaba katacağız’’ dedi.
“Vaditepe” markasıyla lanse edilen proje, basın toplantısı sonrasında yoğun ilgiyle satışa sunuldu. Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modern şehir hayatını taşıyan sokaklar bulunuyor. Bahçeşehir’in, göl manzarasına en hakim noktası üzerinde inşasına başlanan Vaditepe’de 1+1’den 5+2’ye kadar çeşitli tiplerde daireler yer alıyor.
284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe, geniş peyzaj alanları, yürüyüş yollarıyla öne çıkıyor. Projede 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, fitness center, sauna, Türk hamamı, vitamin bar, dinlenme terasları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı projede, inşa çalışmaları hızla başladı. TEM Otoyolu’na 1 km mesafede konumlandırılan Vaditepe’de fiyatlar 250.400 TL’den (2+1) başlıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.