YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Yorulmaz, Anasultan köyünde yapımına devam eden süt sığırcılığı tesislerinde incelemelerde bulundu.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ






Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Yorulmaz, Anasultan köyünde yapımına devam eden süt sığırcılığı tesislerinde incelemelerde bulundu.
Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Yorulmaz, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) 7. etap ekonomik yatırımlar kapsamında yapımına devam edilen Kütahya ili Merkez Anasultan Köyü 500 küçükbaş kapasiteli süt üretimi işletmesi ile TKDK. Kapsamında; Kütahya ili Merkez Anasultan Köyü 120 büyükbaş kapasiteli süt sığırcılığı işletmesinde bir dizi incelemelerde bulundu.
Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ahmet Gökkaya ve Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürü Türker İnceli eşliğinde incelemelerde bulunarak yatırımcıların sorunlarını ve görüşlerini dinleyen İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Yorulmaz, “Bakanlığımızın son yıllarda, kırsal alanda tarıma dayalı sanayinin gelişmesi ve yaygınlaşması maksadıyla tabandan yukarıya doğru katılımcılığı sağlıyor" dedi.
Sürdürülebilir kalkınmanın, öncelikle kırsal kalkınma ile mümkün olacağını belirten Yorulmaz, KKYDP Ekonomik Yatırımlar Programı’nın bölgeye sağladığı ve sağlayacağı faydaları projeyi uygulayan yatırımcılardan duymanın memnuniyet verici olduğunu belirterek; 7.Etap Ekonomik Yatırımlar Projesi kapsamında devam eden 6 milyon 450 bin TL proje tutarındaki 15 tesis için 3 milyon 100 bin TL hibe verileceğini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.