YURTKUR?DAN 'ZAM' AÇIKLAMASI

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bu yıl yurt fiyatlarına herhangi bir zam yapılmayacağı bildirildi.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
YURTKUR?DAN 'ZAM' AÇIKLAMASI






Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bu yıl yurt fiyatlarına herhangi bir zam yapılmayacağı bildirildi.
Son zamanlarda yaptığı yenilik ve hizmetlerle ön plana çıkan YURTKUR, öğrencilerin sorularını Twitter üzerinden anında cevaplayarak iletişim hızını arttırdı. Öğrencilerin tüm sorularına yanıt veren YURTKUR, son günlerde kafa karıştıran zam yapılacak mı sorusuna da cevaplandırdı. YURTKUR, 'Yurt fiyatlarına zam yapmadık, yapmıyoruz. Lütfen bu haberlere itibar etmeyin' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.