Moskova'dan çirkin itham: Ankara göçmen ölümlerine göz yumuyor

Türk düşmanlığı üzerine kurgulanan ve çoğu yanlış bilgiye ve çarpıtmaya dayanan iddialarla Türkiye'yi yıbratmayı hedefleyen açıklamalara bugün bir yenisi daha eklendi.

09 Ocak 2016 Cumartesi 01:48
Moskova'dan çirkin itham: Ankara göçmen ölümlerine göz yumuyor






Moskova'dan çirkin itham: Ankara göçmen ölümlerine göz yumuyor

Türk Rus krizinde, Moskova'lı siyasilerin Ankara'yı hedef alan ipe - sapa gelmeyen suçlamaları artık rutin haline geldi. Türk düşmanlığı üzerine kurgulanan ve çoğu yanlış bilgiye ve çarpıtmaya dayanan iddialarla Türkiye'yi yıbratmayı hedefleyen açıklamalara bugün bir yenisi daha eklendi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Resmi Temsilcisi Mariya Zaharova, Ankara'nın Suriyeli göçmenlerin ölümlerinin sorumluluğundan kaçmak istediğini ileri sürdü.

Zaharova'nın Dışişleri Bakanlığı'nın internet sayfasında yer alan açıklaması şu şekilde:

"Davutoğlu ülkemizi bir kez daha Suriye rejimine yardım etmekle suçlamakla kalmadı aynı zamanda Suriyeli göçmenlerin Türk kıyılarında hayatlarını kaybetmelerinin suçunu Rusya'ya hatta BM Güvenlik Konseyi'ne atmaya çalıştı.

Olayın sebebini karıştıran kesinlikle kötü bir mantık. Bu tür suçlamalar Ankara'nın Suriyeli göçmenlerin ölümlerinin sorumluluğundan kaçma çabasından başka bir şey değildir."
Son Güncelleme: 09.01.2016 01:50
Anahtar Kelimeler:
Moskovadan çirkin Itham
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.