Polisten ilginç taktik: Çatısında kar olmayan evleri ihbar edin

Hollanda polisi, Haarlem kentinde ilginç bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Çevredeki binaların çatısında kar varken, bir binanın çatısında kar olmaması polisin dikkatini çekti.

07 Şubat 2015 Cumartesi 00:18
Polisten ilginç taktik: Çatısında kar olmayan evleri ihbar edin






Polisten ilginç taktik: Çatısında kar olmayan evleri ihbar edin

Uyuşturucu konusuda dünyanıon en hoşgörülü ülkesi olan Hollanda'da yasadışı satış yapanlara savaş açıldı. Hollanda polisi, Haarlem kentinde ilginç bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Çevredeki binaların çatısında kar varken, bir binanın çatısında kar olmaması polisin dikkatini çekti.
Hint kenevirinin sıcak havaya ve ışığa ihtiyaç duyduğunu bilen polisler eve baskın yaptı. Tahminlerinde yanılmayan polisler evde illegal şekilde Hint keneviri yetiştirildiğini gördüler. Hollanda polisi daha sonra bu evin fotoğrafını bir paylaşım sitesinde yayınlayarak yanına şu notu düştü: 'Eğer komşunuzun çatısında kar yoksa ve komşunuzun Hint keneviri yetiştirdiğini düşünüyorsanız, bize anonim ihbarda bulunun.' Polisin bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı buldu.
Son Güncelleme: 07.02.2015 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.